Pracujeme na vyladění našeho nového webu, omlouváme se za nedoladěné detaily. Objednávání je plně funkční. Tým SOG Adventure.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ | 8:00 - 16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
SOG Newsletter

Vytváříme pro své členy a zájemce různé návody, recenze a zajímavosti v oblasti první pomoci, lanových technik, obranné střelby a sebeobrany. Rádi se podělíme o novinky i s Vámi, stačí se přihlásit k odběru SOG Newsletteru. Neposíláme žádný spam, pouze zajímavosti max. 2x měsíčně. Můžete se kdykoli odhlásit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas SOG Adventure z.s., se sídlem Liptál 479, Liptál 756 31, IČ 17337429 zapsaná u Krajského soudu v Ostravě , oddíl L, vložka 20321 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

IFAK (Individual first aid)
26.10.2022 První pomoc
IFAK (Individual first aid)
Taktická lékárnička jednotlivce číst celé
SOG Newsletter
Vytváříme pro své členy a zájemce různé návody, recenze a zajímavosti v oblasti první pomoci, lanových technik, obranné střelby a sebeobrany. Rádi se podělíme o novinky i s Vámi, stačí se přihlásit k odběru SOG Newsletteru. Neposíláme žádný spam, pouze zajímavosti max. 2x měsíčně. Můžete se kdykoli odhlásit.
Eshop a půjčovna
Sledujte nás
Kontakty
SOG Adventure.cz
PO - PÁ | 8:00 - 16:00
Copyright (c) 2022 SOG Adventure z.s. - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz